Kinderconcert en gitaardag bij Muziekschool

muziek n De één speelt nog maar net een half jaar piano, de ander zingt al jaren met veel plezier. De één speelt solo, de ander juist samen met andere kinderen in jeugdensemble Hangaar. Bij Muziekschool Katwijk is er plek voor álle kinderen die van muziek houden. 

Daarom zit het programma van het Kinderconcert ook boordevol afwisseling: van accordeon tot viool en van cello tot gitaar. Op vrijdag 5 november tussen 19.00 en 21.00 uur kan de muzikale kinderen komen bewonderen in de Burgt in Rijnsburg.
Ook de leerlingen van de gitaarafdeling van Muziekschool Katwijk laten deze maand van zich horen. Vrijdagavond 12 november spelen zij de sterren van de hemel bij jongerencentrum de Schuit in Katwijk. Het programma start om 19.30 uur en aansluitend staat een jamsessie gepland.


Enthousiast geworden tijdens het concert? Probeer het instrument uit en schrijf je ter plekke in voor een proefles.

Muziekschool Katwijk nodigt een ieder uit bij de concerten. Toegang voor beide concerten is gratis maar u moet wel reserveren via www.muziekschoolkatwijk.nl. Let op; in verband met de geldende coronamaatregelen is een coronatoegangsbewijs verplicht.