Afbeelding
Foto:

Oeral Kozakken in r.-k kerk

kozakkenzang n Het 175-jarig jubileum van de parochie van de H. Joannes de Doper in Katwijk wordt ook muzikaal gevierd. Op uitnodiging van de organiserende evenementencommissie zingt het Oeral Kozakkenkoor o.l.v. Gregor Bak zondag 7 november om 16.00 uur in de katholieke kerk.

Richard Hulmer, lid van de evenementencommissie: "Een fantastisch koor wat we al twee keer eerder in onze parochiekern hebben mogen begroeten. Dat was één keer toen ze zongen in een viering met aansluitend een toegift van een half uur met wereldlijke nummers en één keer met een echt concert. We hopen dat het nu wel allemaal kan doorgaan met alle recente coronaontwikkelingen. Daarom is aanmelden per e-mail verplicht, kunnen we ieder ook snel bereiken mocht het toch anders lopen. Geef in de e-mail alleen maar één naam en het aantal bezoekers op. En… vol is vol!”


De toegang is gratis en de kerkdeuren aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn gaan om 15.30 uur open. Aanmelden vooraf is verplicht bij het e-mailadres r.hulmer@casema.nl. Deze bruisende parochiekern gaat vol vertrouwen de toekomst tegemoet, ook muzikaal.