Koffieochtend Wijk Rehoboth

Verslaving n Op 10 november houdt wijk Rehoboth te Katwijk aan Zee weer een koffieochtend. Voor deze morgen is Atie Smit, oud-manager zorg van De Brug uitgenodigd.

Het thema is: ‘Het stille verdriet van Katwijk, raakt het ons?’ Verslaving… Wie heeft er niet mee te maken? Je bent bijna een uitzondering, als je niemand kent in je naaste omgeving, die hiermee worstelt. Vaak is het een stil verdriet. Je loopt er niet mee te koop… Hoe ga ik hiermee om, hoe overleef ik? Hoe kan ik meeleven met die ander, die hieronder gebukt gaat? Komt u ook om hierover meer te horen en erover in gesprek te raken? 

De koffie staat klaar vanaf 9.15 uur. Het programma duurt van 9.45 uur tot 11.30 uur. Maranathacentrum, Poolster 2.


Zingen in Overduin 

zangavond n Donderdagavond 4 november is er weer een zangavond in de Kapel van Overduin. Via livestream kunnen de bewoners het volgen. 

De zangavond begint om 19.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er worden hoofdzakelijk liederen uit de bundel van Johannes de Heer gezongen. Het eerste gedeelte duurt tot ongeveer 20.00 uur, daarna is er gelegenheid om op eigen kosten een kopje koffie of thee te drinken in de Sjanshoek. Na de koffie wordt er weer gezongen tot ongeveer 21.00 uur. Iedereen is welkom.


Bijbelstudie Zoeklicht

israël n Stichting Het Zoeklicht houdt een vijftal bijbelstudie-avonden in het gebouw De Samenkomst, J.W. Frisodreef 146. 

Wim Zwitser spreekt over het thema ‘Hoofdpersonen in de toekomst’. In de aanloop naar de komst van Christus en het Messiaanse rijk beschrijft de Bijbel een aantal machten, die een grote rol zal spelen op het eindtoneel.

De tweede bijbelstudie wordt gehouden op vrijdag 12 november onder de titel: ‘Hoe lang houdt Israël nog stand’? Sinds 1948 heeft Israël al heel wat oorlogen moeten voeren. Zal het stand houden in deze Arabische dreiging?

De avond begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is gratis. Consulenten van het IPC zijn aanwezig met producten uit Israël en medewerkers van Het Zoeklicht verzorgen de boekentafel.


James Walker in De Schuit

optreden n Zaterdag 6 november komt de Engelse singer-songwriter James Walker naar het kleine podium in De Schuit. Deze jonge man speelde al meer dan 1000 shows in 10 verschillende landen vanaf zijn 17e. De liedjes zijn zacht, breekbaar en intiem. Kaartjes zijn online te koop voor €5,00 of aan de deur voor € 7,50. Toegang is vanaf 13 jaar en de zaal gaat om 20.00 uur open. www.deschuit.nl