Kerk zijn na de coronatijd

thema-avond n Op donderdag avond 11 november houdt ds. van der Laan uit Gouda voor leden van de Confessionele Vereniging en belangstellenden een inleiding over ‘Kerk zijn na de coronatijd’.

Zal de draad weer opgepakt kunnen worden? Wanneer alles weer vrijgegeven wordt en wanneer het niet zo is, hoe zullen wij dan weer verder gaan? Wij zijn in de wereld maar niet van de wereld. Hoe bepalen wij nu onze houding daarin? De avond begint om 20.00 uur, maar vanaf 19.30 uur bent u welkom. U wordt ontvangen met koffie. De avond is in één van de zalen van het Maranatha Centrum aan de Poolster 2. Na de koffiepauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen.


Zang op zondagavond

BETHELWIJK n Op zondag 7 november is er weer Zondagavondzang in de grote zaal van de Pniëlkerk. De liederen komen uit Johannes de Heer , maar ook Opwekking en de Gezangen. Er is een pauze, waar koffie geschonken wordt en waar men gezellig kan bijpraten. De zangavond begint om 20.30 uur en is om ongeveer 22.00 uur weer afgelopen. De toegang is vrij. Er is wel een collecte voor de onkosten. Geen QR-code, maar men hoopt wel dat bezoekers gevaccineerd zijn.


Bingoavond terug bij DVS

bingo n Op vrijdag 5 november houdt Chr. Muziekvereniging Door Vriendschap Sterk een bingoavond in haar clubgebouw aan de Nieuwe Duinweg 51. Speel mee en maak kans op één van de vele mooie prijzen en win de jackpot. DVS zorgt voor de koffie, thee en wat lekkers. De zaal is open om 19.30 uur en de avond begint om 20.00 uur. Iedereen vanaf 16 jaar is welkom, met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.