Rust

Wat is het toch een verademing om te mogen constateren dat bijna alles weer normaal functioneert. Op een enkele maatregel na gaat bijna iedereen zo z’n eigen gang en je bespeurt toch de opluchting bij velen. Ook in de Zwanenburg is het goed om te vernemen dat veel mensen de weg naar het centrum hebben weten te vinden. Zo worden de activiteiten weer druk bezocht en waren de Burendag en de Soepdag een groot succes. Vooral op de Soepdag kwamen meer dan tachtig personen om te genieten van de heerlijke soepmaaltijd en dit alles in het kader van de Doe Mee Weken.

Graag willen we weer een van de activiteiten er uit lichten en dat is het biljarten.

In de Zwanenburg doet de AOBK biljartclub mee aan vele competities en met wisselend succes. Ook zijn er periodes waarin men vrij biljarten kan. Wel is het zo dat als men vier weken aan het vrij biljarten is en men besluit door te spelen, er geacht je aan te sluiten bij de biljartclub en lid te worden van de AOBK. Op die manier kun je dan ook meedoen aan de onderlinge competitie. Kom voor informatie gerust eens een keer langs in de Zwanenburg. Dit alles onder voorbehoud wegens de laatste berichten over toenemende besmettingen.

De AOBK maakt zich grote zorgen over de geruchten die steeds maar weer rond circuleren over de misstanden in de verzorgingstehuizen en centra waar het soms niet niet zo nauw genomen word met onze ouderen. Om privacyredenen worden er geen namen genoemd, maar als de klachten gegrond worden gevonden zal de AOBK niet schromen om actie te ondernemen, want de zorg en de omgang met ouderen staan bij ons hoog in het vaandel. Ook als er bij u klachten bekend zijn zouden we het zeer op prijs stellen om deze te ontvangen zodat we gezamenlijk eventuele stappen kunnen ondernemen. U kunt deze klachten of opmerkingen sturen naar aobkatwijk@gmail.com Wanneer er gegronde klachten zijn zullen wij die op een juiste manier trachten af te handelen.De wintermaanden staan weer voor de deur. Veel mensen vinden dat altijd een gezellige periode, sneeuw, ijs, sinterklaasfeest en natuurlijk het Kerstfeest. Wij hopen dit te vieren in het Anker en wel op 10 december. Let u op de berichtgeving op onze website.


Onze redactie gaat weer aan de slag om een nieuw jaarboekje samen te stellen. Het is weer de bedoeling om deze door onze vrijwilligers bij ieder AOBK lid te bezorgen.

Zoals iedere vereniging koesteren wij onze vrijwilligers, daarom hebben wij op dinsdag 26 oktober een samenzijn georganiseerd voor onze vrijwilligers en ook de vrijwilligers van Welzijnskwartier. Zo betonen wij, gezamenlijk onze dank voor het vele werk dat door hun verricht wordt.

www.aobk.nl