Parallelgespreksgroep HCHWA-D

hchwa-d n Op dinsdag 9 november organiseert het expertiseteam HCHWA-D van Marente in De Wilbert de tweede parallelgespreksgroep voor cliënten met HCHWA-D en mantelzorgers. Aanvang 16.00 uur in gebouw De Schakel.

In juil heeft met succes in De Wilbert de eerste parallelgesprekgroep HCHWA-D plaatsgevonden. Het expertiseteam van Marente organiseert daarom de tweede parallelgesprekgroep op dinsdag 9 november van 16.00 tot 17.30 uur. 

De lotgenotengroep met dragers is onder leiding van Margriet van der Meij, begeleider NAH - Binders Katwijk (Gemiva-SVG) en de mantelzorgersgroep wordt begeleid door Wendy van der List, Maatschappelijk werker bij Marente.

Met de invulling van de bijeenkomsten hebben we rekening gehouden met de aanbevelingen van de deelnemers aan de eerste parallelgespreksgroep.

Daphne van der Jagt, GZ-psycholoog, zal als expert het eerste gedeelte aansluiten bij de dragersgroep en het tweede gedeelte bij de mantelzorgers. Jose Ronkes, medewerker Zorg Dagcentrum BuitenThuis is het eerste gedeelte bij de mantelzorgers en sluit het tweede gedeelte aan bij de dragersgroep.

Het doel van de gespreksgroepen is om erkenning te vinden bij elkaar, maar ook om tips uit te wisselen en vragen aan de professionals te stellen.

De bijeenkomsten vinden plaats in het nieuwe dagcentrum Buitenthuis en ’t Hof van De Wilbert. Aanmelden graag voor 5 november via katwijkseziekte@marente.nl Bij onvoldoende aanmeldingen of aanpassing van de landelijke coronamaatregelen kunnen we besluiten de bijeenkomsten te annuleren.