CoSpaces en Virtual Reality in de bieb

workshops n In de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek staat in oktober een tweedelige supercoole workshop op het programma met Virtual Reality. Kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar ontdekken tijdens deze workshop in twee donderdagmiddagen Virtual Reality met het programma CoSpaces. Een beetje ervaring met programmeren is wel extra handig. Snel aanmelden want er kunnen maar acht kinderen meedoen aan deze cursus in twee delen.

In de workshop wordt gewerkt met CoSpaces, een softwarepakket waarmee kinderen vrij eenvoudig een 3D wereld kunnen creëren. En met een VR-bril op weet je niet wat je ziet!
De cursus in twee middagen wordt gegeven op: donderdag 28 oktober en donderdag 4 november, van 15.30 tot 16.45 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. Deelname: € 7,50 voor twee middagen. Kaarten zijn te koop via de kaartverkoop op www.bibliotheekkatwijk.nl en in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.


Bingo Hoornes-Rijnsoever 

bingo n De Werkgroep Bingo van wijkvereniging Hoornes-Rijnsoever houdt op vrijdag 22 oktober een bingoavond. Er wordt gespeeld per boekje. De Bingo begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het wijkgebouw van Wijkvereniging Hoornes Rijnsoever in de Van Houtenstraat 1.