Bätzconcert Simon Stelling

Orgel n De concertserie Bätzorgel Vredeskerk Baljuwplein 1 wordt op vrijdag 8 oktober voortgezet door Simon Stelling. Aanvang 20.15 uur.

Het programma bevat werken van J.S. Bach –koralen en preludium en fuga –o.a. BWV 545; Concerto Vivaldi; Menuet Boccherini; Mozart Allegro Sonate 6; Lemmens Fanfare- Final; Uitgereide improvisatie ‘Aan U behoort, o Heer der Heren’, waarna samenzang.

De toegang bedraagt € 7,50. Pinnen is niet mogelijk. Jongeren t/m 14 jaar hebben vrije toegang. Na afloop is er gelegenheid onder genot van koffie e.d. na te praten. De huidige RIVM-regels worden toegepast, maar men kan rechtstreeks naar de kerk komen. Parkeren bij de kerk of op de Boulevard. Op het beeldscherm zijn de verrichtingen van de concertgever te volgen.


Cantate Deo zoekt tenoren        en bassen

vacatures n Op dinsdag 7 september zijn de repetities weer begonnen van het Chr. Gemengd Koor Cantate Deo.

Dinsdag 10 maart was de laatste repetitie en toen stond alles stop. Het geplande concert van de Marcus Passie van Hans Boelee kon helaas geen doorgang vinden. Deze Marcus Passie hoopt het koor uit te voeren op vrijdag 8 april in Kerkgebouw De Fontein.

Er is al heel lang uitgekeken naar het moment dat de repetities weer mogelijk zijn. De repetities worden weer gehouden in de grote zaal van de Ontmoetingskerk. Deze zaal is verbouwd en geschikt om met minimale afstand te zingen

Het ledental is helaas wel kleiner geworden, daarom doen we een oproep voor nieuwe leden. Bassen en tenoren, maar ook alten en sopranen kunnen het koor komen versterken.

Houdt u van het geestelijk lied en vindt u zingen een goede hobby, kom dan op dinsdag 5 oktober naar de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64. Deze avond is de jaarlijkse ledenvergadering en de repetitie begint die avond om 20.30 uur. Meer informatie bij Adri van Rijn, tel. 4029682.


NVKO-ochtend

Vrouwen n De ochtendbijeenkomsten van Netwerk Vrouwen van Katwijk en Omgeving, zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 09.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Tripodia, Hoornesplein 155. De koffie/thee (€ 1,50 per kopje) staat vanaf 9.00 uur klaar. 

Mark Sijlmans is op dinsdag 12 oktober bij ons te gast. Noordwijker Mark Sijlmans schreef boeken: De grote oorlog, Kroniek 1914-1918. Dit is een serie over Nederland en Vlaanderen waarin wordt stilgestaan bij de geschiedschrijving over de Eerste Wereldoorlog.

Wie kennis komt maken betaalt voor de eerste bijeenkomst € 10,00. Voor wie lid wordt, zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de contributie. www.netwerkvrouwenvankatwijk.nl