Inloophuis opent weer de deuren

Welkom n Nu de 1,5 metermaatregel is afgeschaft opent op dinsdag 12 oktober na ruim 1,5 jaar inloophuis 'Welkom' weer haar deuren. 

Iedereen is op dinsdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur welkom in de vernieuwde ontvangsthal van de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64.

Men wordt verwelkomd met een kop koffie of thee. Naast de ontmoeting met elkaar kunt u zelf beslissen of meedoet met een spelletje sjoelen, rummikub of scrabble. Of misschien kijkt liever film- en fotobeelden. Natuurlijk liggen er ook leesbladen en kranten op de tafel. Men is tot niets verplicht en ieder is vrij om in- en uit te lopen wanneer men dat wil. Weet u welkom! 

Meer informatie bij Wijnie Schuitemaker via wijnie.schuitemaker@gmail.com


Spreekuren zonder beperkingen

spreekuur n Het wekelijkse spreekuur van de burgemeester en de wijkregisseurs is weer zonder beperkende maatregelen bezoeken. Bij de burgemeester kan men zonder afspraak langsgaan op woensdagen tussen 17.00 en 18.00 uur. 

Aanmelden is niet meer verplicht, maar kunt u alleen nĂ¡ 17.30 uur aansluiten dan stellen we het op prijs wanneer u dit doorgeeft via katwijk.nl/spreekuur of tel. 406 5000. De spreekuren worden gehouden op de eerste woensdag van de maand in het gemeentehuis, Katwijk aan Zee; de tweede woensdag in De Burgt, Rijnsburg; de derde woensdag in Het Dorpshuis, Valkenburg; en de vierde woensdag in Tripodia, Katwijk Noord.

Wilt u een wijkregisseur bezoeken? Kijk dan op www.katwijk.nl/spreekuur welke wijkregisseur u waar en wanneer kunt vinden.