Dit jaar geen donaties van Sint en Pietenactie

donatieloos n n Afgelopen jaren stond de eerste vrijdag in oktober voor Stichting Sint en Pietenactie uit Katwijk altijd in het teken van het uitreiken van donaties uit hun fonds. 

Lokale goede doelen met betrekking tot het welzijn van kinderen kregen dan een geldbedrag uitgereikt, om hun grote of kleine wens te vervullen.

Het fonds verkrijgt haar middelen uit de bezoeken die vrijwilligers als Sint en Piet in de regio afleggen. Door de corona pandemie en de beperkingen die dat in november en december 2020 met zich meebrachten zijn de inkomsten van de Stichting achtergebleven. Het bestuur heeft daarom helaas moeten besluiten om in 2021 geen donaties uit te reiken. Van uitstel komt zeker geen afstel en in oktober 2022 hoopt het bestuur weer mooie initiatieven financieel te kunnen ondersteunen. 

De uitreiking vanuit het donatiefonds was tevens altijd de start van het nieuwe Sinterklaasseizoen, zo ook dit donatieloze jaar. Stichting Sint en Pietenactie hoopt dit jaar, conform de geldende maatregelen, een ieder weer te ontmoeten tijdens haar activiteiten of huisbezoeken. Achter de schermen zijn de eerste voorbereidingen al in volle gang, zo wordt de website anders ingericht en beter toegankelijk. Meer informatie hierover zal te zijner tijd op de sociale media van Stichting Sint en Pietenactie te vinden zijn.