Bijeenkomst van de NVKO

Toon n De ochtendbijeenkomsten van Netwerk Vrouwen van Katwijk en Omgeving, zijn elke tweede en vierde dinsdag van de maand van 09.30 tot 11.30 uur in de grote zaal van Tripodia, Hoornesplein 155. De koffie/thee (€ 1,50 per kopje) staat vanaf 09.00 uur klaar. 

Op 28 september komt een spreekster met de naam Dorinde Smit Duyzentkunst. Haar lezing zal gaan over de legendarische Toon Hermans; theaterman, zanger, schrijver, dichter, schilder en vooral levenskunstenaar. Toon Hermans wist het publiek aan zich te binden niet alleen door samen te lachen maar ook samen emoties te delen. Het leverde hem in 1999 de eervolle onderscheiding 'Artiest van de eeuw' op.

Alle dames zijn welkom uit om kennis te komen maken. Meedoen met de eerste bijeenkomst kost € 10,00. Wordt men lid, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op de contributie. www.netwerkvrouwenvankatwijk.nl


Vrouwenochtend 

Maranathawijk n Na een lange periode worden alle vrouwen weer uitgenodigd voor de eerste vrouwenochtend van de hervormde Maranathawijk van dit seizoen. Deze wordt gehouden op 7 oktober en duurt van 9.30 tot 11.30 uur. In het eerste gedeelte is er een overdenking met als thema ‘Er is meer tussen Hemel en aarde'. Na de pauze gaan iedereen weer creatief aan de slag. De kosten zijn 15 euro. Er is oppas aanwezig. Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 2 oktober via alieguyt@hotmail.com of tel. 06-30005008. Van 10.00 tot 12.00 uur.