Burendag en Soepdag in de Zwanenburg

meedoen n In het kader van de Doe mee weken organiseren AOBK en Welzijnskwartier een Burendag en Soepdag in de Zwanenburg.

Op zaterdag 25 september is de jaarlijkse burendag in de Zwanenburg. Onder het genot van een kopje koffie of thee met cake kan men gezellig komen bijpraten in de Zwanenburg en tevens wat activiteiten bekijken die in de Zwanenburg plaatsvinden. De Burendag is van 9.30 tot 12.30 uur de inloop is vrij en gratis. 


Op 30 september is er in het kader Week van de eenzaamheid een heuse Soepdag. Er worden twee verschillende soepen geserveerd met stokbrood en kruidenboter. Men dient zich voor deze dag wel in te schrijven vanwege de bestelling. De soepmaaltijd is gratis maar men kan na afloop te allen tijde een vrijwillige bijdrage in de pot deponeren voor de gemaakte kosten. 

Opgeven voor de de Soepdag kan met de formulieren. Die liggen in de hal van de Zwanenburg. Per e-mail kan ook: aobkatwijk@gmail.com of info@welzijnskwartier.nl 


Op maandagmiddag 4 oktober om 14.30 kan men gezellig een bakkie doen in de huiskamer van de Zwanenburg Even na het weekend bij te praten en je gedachten verzetten. Dit ook in het kader van de Week van de Eenzaamheid.