Zingend Geloven

lievelingsliederen n Op zondagmiddag 26 september wordt er in de Vredeskerk aan het Baljuwplein een bijzondere Zingend Geloven dienst gehouden. Aanvang 17.00 uur. Het thema is 'Hoop op de Toekomst'.

Door luisteraars en gemeenteleden zijn hiervoor verzoeken met hun lievelingsliederen opgegeven. Aan de hand van deze binnengekomen verzoeken van psalmen, gezangen, opwekkingsliederen of liederen van Johannes de Heer is er een top-10 van liederen samengesteld welke tijdens de dienst gezongen worden. Dan kan het zo maar zijn dat uw lievelingslied tijdens deze dienst gezongen wordt.

Voorganger is ds. Cornelie Vreugdenhil. De muzikale begeleiding is in handen van Rob van Efferink. Zangeres Jacomina van der Plas zal een aantal liederen solo zingen. De dienst wordt ook via Kerkomroep, you tube en facebook uitgezonden. 

Na de dienst is er gelegenheid voor napraten onder genot van koffie of thee.


Hulp bij installeren CoronaCheck-app

Bibliotheek n Wil je ook de CoronaCheck-app op je telefoon maar weet je niet precies hoe dat moet? Kom dan naar de computer-spreekuren in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan.

Met de CoronaCheck-app laat je zien je dat je gevaccineerd of negatief getest bent. Of dat je eerder corona hebt gehad. Je kunt CoronaCheck gebruiken voor toegang voor een restaurant of een museum. Of om naar andere landen te reizen.

In Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever, Hoorneslaan 297, helpen vrijwilligers mensen om hun CoronaCheck-app op je telefoon te zetten. Je kunt daarvoor naar het gratis spreekuur komen: maandag t/m donderdag van 13.30 tot 15.30 uur. Neem je inlog van je DigiD mee en je telefoon.