Inloophuis Ichthu(i)s gaat weer open

inloop n De Ichthuskerk aan de Nachtegaallaan 7 wordt vanaf maandag 27 september weer de ontmoetingsplek van inloophuis Ichthu(i)s waar iedereen van harte welkom is. Het inloophuis maakt een herstart en biedt een fijne gelegenheid om met andere mensen in contact te komen.

Vanaf 10.00 uur staan de deuren open. Bezoekers worden welkom geheten door de gastvrouwen en gastheren, zij schenken een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij en zorgen voor een warme sfeer.

Er is ruimte en gelegenheid voor een gezellig praatje, met elkaar handwerken, er is een biljart, er zijn mooie boeken maar een spelletje doen met elkaar kan ook. Een plek om samen te zijn en daarom is iedereen welkom. Tussen de middag wordt er voor soep en broodjes gezorgd voor degene die willen blijven eten. 

Voor bezoekers die niet in de gelegenheid zijn om er zelf te komen is er een taxidienst die u komt ophalen en weer thuisbrengt. Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Martina van Rhee, tel. 06-12501802. De achterkant van de Ichthuskerk is goed en makkelijk te bereiken, hier hoeft u geen trap op te lopen.

Inloophuis Ichthu(i)s is vanaf 27 september eenmaal per twee weken op maandagmorgen van 10.00 tot ongeveer 13.00 uur. De toegang is vrij maar voor het dekken van de onkosten kan er een vrijwillige bijdrage gedaan worden in de pot.


Thema-avond over de Hemel

maranatha n Op donderdag avond 7 oktober zal ds. E.J. de Groot uit Katwijk a/d Rijn voor leden van de Confessionele Vereniging en belangstellenden een inleiding houden over de Hemel.

Een modern Christen behoeft zich niet te schamen wanneer hij de hemel verwacht. De avond is in een van de zalen van het Maranatha Centrum. De inleiding is een vervolg op de vergadering van vorig jaar: Het laatste oordeel.

Na de koffie pauze is er ruimschoots gelegenheid voor het stellen van vragen.


2Him-dienst

Ontmoetingskerk n Op zondagavond 26 september is er weer een interactieve 2Him dienst in de Ontmoetingskerk.

Dominee E.J. de Groot gaat voor in deze dienst. Het thema is ‘Help, ik pas niet in het vakje'. Hoe denk jij over de verschillen in de maatschappij van tegenwoordig? Voel je je erbij horen? Waarom wel of waarom niet? Wat als mensen niet in ‘het vakje' passen dat we voor ogen hebben? In de dienst kun je live meedenken en je mening delen. We maken hierbij gebruik van het programma mentimeter. De samenzang wordt verzorgd door de band ‘De Dafans'.
De dienst begint om 18.30 uur. Graag vooraf aanmelden via https://hervormdkatwijkrijn.nl/


De dienst is ook live mee te beleven via www.kerkdienstgemist.nl Kijk ook op Facebook: 2Him Katwijk en Instagram: 2Him_katwijk.