Doe meer met je OV-chipkaart

bibliotheek n Wie met het openbaar vervoer reist heeft een OV-chipkaart nodig. Als je nog niet goed weet hoe het allemaal werkt, dan is de workshop ‘Doe meer met de OV-chipkaart’ een aanrader. De workshop wordt gegeven op maandag 11 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

In deze workshop kom je alles te weten over de OV-chipkaart en hoe je ermee omgaat. Denk aan de kaart aanschaffen, opwaarderen, in- en uitchecken en overstappen. Ook leer je hoe je geld terug kunt vragen, hoe je je saldo kunt checken en hoe je met de reisplanner werkt. 

Na deze twee uurtjes in de bibliotheek hoeft niemand zich nog zorgen te maken over hoe een OV-chipkaart werkt. De vraag die overblijft is altijd of de trein of bus wel op tijd rijdt….


Er kunnen acht deelnemers meedoen aan de Workshop ‘Doe meer met je OV-chipkaart’ op maandagochtend 11 oktober van 9.30 tot 11.30 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever.

De bibliotheek volgt de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De kosten voor de workshop zijn € 5,00.


Aanmelden kan aan de balie van de bibliotheken of via 

www.bibliotheekkatwijk.nl