Repetities Hallelujah vangen weer aan

Koor n Dinsdag 7 september start COK Hallelujah weer met de wekelijkse repetities om 20.00 uur in het Anker. “Na deze bizarre periode is het gelukkig voor iedereen die graag zingt weer mogelijk muziek te maken in koorverband” aldus een enthousiast koorlid.


Met inachtname van de regels die het RIVM nog steeds stelt is het heel goed mogelijk om dit op een verantwoorde manier te doen. Het koor is de afgelopen periode goed doorgekomen. Een deel van de leden is zijn of haar stembanden online blijven gebruiken. 

“Gelukkig hebben we een enthousiaste dirigent die met behulp van de moderne techniek heel wat leden wekelijks met elkaar heeft laten zingen. We prijzen ons gelukkig dat er, op normaal verloop na, geen leden hebben afgehaakt”. Neemt niet weg dat nieuwe leden altijd van harte welkom zijn. 


Het koor nodigt elke belangstellende dan ook van hart uit om vrijblijvend langs te komen. Of je nu veel of weinig zangervaring hebt, dat maakt niet uit. Als je graag zingt, verzekert het koor je een zeer aangename kennismaking, onder leiding van dirigent en zangcoach Marcel den Dulk. Op cokhallelujah.nl staat heel veel informatie.