Start seizoen HOE

inzameling n De vrijwillig(st)ers van de Stichting HOE staan weer klaar om alle kleding te sorteren en verzendklaar te maken voor transport naar Roemenië.

“We hebben gehoord dat veel mensen hun goederen opgespaard hebben”, aldus Ria de Best. Maar, nu het weer kan, kunt u de spullen brengen naar ons vertrouwde inzameladres: de smederij van Gerrit Haasnoot in de J. van der Vegtstraat 1, iedere zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur.

Wat kunt u inleveren: kleding (schoon en heel), baby-uitzet materialen, schoenen, beddengoed, linnengoed, gordijnen, restjes wol, klein speelgoed (compleet), medicijnen (mits niet over de houdbaarheidsdatum), incontinentiemateriaal, verbandmiddelen. Andere artikelen eventueel in overleg, maar géén meubels, géén boeken.

Een transport naar Roemenië kost gemiddeld € 2.500 en we hopen er dit seizoen een aantal te kunnen realiseren. Daarom vragen we u, om bij het afgeven van goederen, een kleine bijdrage in de ton te doen." www.hoekatwijk.nl”


Zingend geloven op verzoek

zangdienst n Op zondagmiddag 26 september, om 17.00 uur, wordt er in de Vredeskerk een bijzondere Zingend-Geloven–dienst gehouden.

Ieder kan daar een bijdrage aan leveren. Wanneer men aan een van de medewerkers het meest geliefde geestelijk lied doorgeeft, ontstaat er aan de hand alle binnenkomende verzoeken een top-10 van liederen, die tijdens de dienst gezongen worden.

Liederen kan men doorgeven aan Bert Brouwer, tel. 4022707 / a.b.brouwer@casema.nl of Jaap Haasnoot tel. 0622624839 / jaapenriahaasnoot@ziggo.nl Dat kan t/m maandag 13 september.

Het thema is ‘Hoop op de Toekomst'. Voorganger is ds. Cornelie Vreugdenhil. De muzikale begeleiding is in handen van organist Rob van Efferink. Jacomina van der Plas zingt een aantal liederen.

De dienst wordt ook via Kerkomroep/you tube/facebook uitgezonden.