Gemeenteraad gaat vergaderen in centrale hal

fysiek n De gemeenteraad vergadert binnenkort in de centrale hal in plaats van de raadzaal of Het Heerenhuys. De vergadertafels, camera’s, stoelen et cetera zijn deze zomer van het Heerenhuys naar het gemeentehuis verplaatst.

Sinds corona heeft de gemeenteraad zowel in het Heerenhuys als online vergaderd. In de raadszaal is het namelijk onmogelijk om anderhalve meter afstand te houden. Het Heerenhuys was een oplossing, maar slechts een tijdelijke. Het Heerenhuys moest namelijk deze zomer leeg opgeleverd worden.

Om toch fysiek te kunnen vergaderen staat de opstelling nu in de centrale hal. Op donderdag 9 september komt de raad na het zomerreces weer bijeen.


Laatste excursie op strand

natuur n Op zaterdag 11 september vanaf 14.30 uur organiseert IVN Leiden de laatste strandexcursie van het zomerseizoen. 

Onder begeleiding van Natuurgidsen van IVN Leiden kunt u kennismaken met alles wat er aanspoelt op het strand. Verzamelen op het parkeerterrine Noordduinen, bij de KNRM-loods. De excursie duurt maximaal twee uur en is gratis. 

Aanmelden is verplicht en kan per mail: ivnstrand@outlook.com