Tenoren en bassen gezocht

Cantilene n De afgelopen maanden was ook voor de korenwereld een moeilijke tijd. Repetities konden maandenlang niet doorgaan en sommige koren hielden op te bestaan. Anderen zagen het ledenaantal aanzienlijk teruglopen.

Voor kleine koren als Kamerkoor Cantilene was het moeilijk om het hoofd boven water te houden. Toch hoopt Cantilene maandag 30 augustus haar repetities weer te hervatten. Het koor heeft echter dringend behoefte aan wat uitbreiding en zit met name te springen om tenoren en bassen, maar ook andere stempartijen zijn welkom.

Is uw interesse gewekt, dan kunt u vrijblijvend langskomen op de repetitieavond, vanaf maandagavond 30 augustus van 20.00 tot 22.00 uur in de Dorpskerk aan de Kerklaan te Katwijk. Als u vooral even contact opneemt met Adri van Rijn (telefoon 071-4029682), dan zorgt zij voor bladmuziek, zodat u eventueel direct mee kunt doen aan de repetities.


Cantate Deo hervat repetities

koor n Op dinsdag 7 september beginnen de repetities weer van het Chr. Gemengd Koor Cantate Deo.

Dinsdag 10 maart 2020 was de laatste repetitie en toen stond alles stil. Het geplande concert op 3 april 2020 kon helaas geen doorgang vinden.

Er is al heel lang uitgekeken naar het moment dat de repetities weer mogelijk zijn. De repetities worden voorlopig gehouden in de kerkzaal van de Ontmoetingskerk. Deze ruimte is met 1,5 meter beter geschikt om te zingen.

Het ledental is wel kleiner geworden, daarom doet het koor een oproep voor nieuwe leden. Bassen en tenoren, maar ook alten en sopranen kunnen het koor komen versterken. Wie van het geestelijk lied houdt en zingen een goede hobby vindt, is welkom op dinsdag 7 september van 20.00 tot 22.00 uur in de Ontmoetingskerk, Nieuwe Duinweg 64.