Expositie Pictura

tentoonstelling n Schildersvereniging Pictura exposeert tot 14 oktober in verpleeghuis Topaz Overduin, Nachtegaallaan 5. Diverse nieuwe werken hangen in de gang naar het restaurant, dus gemakkelijk te bekijken.

Pictura exposeert jaarlijks, al ruim 50 jaar lang, met werken van amateurs, die in een eigen atelier tezamen kunnen werken. De vereniging heeft het genoegen om hiermee te laten zien wat ze in huis heeft aan schilderstalenten. 

Er wordt gewerkt met verschillende technieken, zoals aquarel, olieverf, pastel of acryl. Op deze expositie zijn de verschillende technieken te zien. Er wordt geen les gegeven, de leden stimuleren en bekritiseren elkaar bij het schilderen.

Binnen de vereniging is ruimte voor nieuwe leden. Interesse? Bel 06 40362212.


COV ‘Excelsior’ start de repetities

koor n Donderdag 26 augustus start COV ‘Excelsior' met repeteren in de Oranjezaal van Het Anker, Voorstraat 72. Na bijna 1 jaar gaan we de draad weer oppakken. Ook zin om mee te doen? Stuur dan een mail naar info@excelsiorkatwijk.nl of bel met de voorzitter, tel. 071-4074076 voor nadere informatie. Alle stemgroepen kunnen versterking gebruiken.