Iedere maandag

19.15-20.30 uur: Vinyasa Yogalessen. Soefitempel, Zuidduinseweg 7, Katwijk.


Iedere vrijdag

Iedere week live optredens van leuke bands bij The Box Live, vooraf aanmelden. Muziekcentrum The Box, Valkenbursgeweg 50 a, Katwijk. 


T/m 26 september

Diverse dagen 10.00–17.00 uur: De kracht van Katwijk in de Schilderkunst. Een speciale tentoonstelling met rijke en verrassende kunstwerken uit de eigen vaste collectie. Katwijks Museum, Voorstraat 46, Katwijk. 


T/m 29 september

Vrijdag, zaterdag, zondag 14.00-17.00 uur: Tentoonstelling in het souterrain van DUNAatelier. Nora van den Berg en Hermien Schrootte tonen hun kunstwerken. DUNAatelier, Boulevard Zeezijde 31, Katwijk. 


T/m 30 oktober 

Diverse dagen 10:15 of 14:15 uur: Ontdek de Kagerplassen. Rederij van Hulst neemt je mee de Kagerplassen op, onderweg informeert de kapitein je over bezienswaardigheden. Opstapplaats t.h.v. Haven 8, Zwaaikom 8, Katwijk. 


Woensdag 25 augustus

Diverse tijden – Schilderworkshop voor kinderen. Lesgeven en dan zelf aan de slag gaan voor kinderen van 6 – 12 jaar oud. DUNAatelier, Boulevard Zeezijde 31, Katwijk.


Zondag 29 augustus

15.30 uur: Meditatieconcert Let it Be. Soefitempel, Zuidduinseweg 7, Katwijk.


Zaterdag 28 augustus

15.00 uur: Excursie IVN op het strand. Deelname is gratis. Info en aanmelden (verplicht) via ivnstrand@outlook.com of Sonja Meijer 06 37005024. 


Dinsdag 31 augustus

10.00-18.00 uur: Toeristenmarkt. Een groot aantal kramen met een breed aanbod van bijzondere, lekkere en leuke producten vanuit het hele land. Princestraat, Katwijk. 


Muziek op schoot

bibliotheek n In samenwerking met Muziekschool Katwijk zijn er op woensdagochtend 8 september twee Sing In/Muziek op schoot-bijeenkomsten voor ouders met hun baby's/peuters en peuters/kleuters in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam. 

Lilian van der Peet van Muziekschool Katwijk zorgt, samen met de deelnemers, voor een heerlijk ontspannen uurtje met leuke muzikale activiteiten. Het plezier van samen muziek maken, spat er vanaf. Kom gezellig meedoen en ervaar hoe leuk de combinatie tussen jonge kinderen en muziek is.

Kinderen hebben enorm veel plezier in muziek en leren er veel van. Sterker nog, uit onderzoek blijkt dat muziek een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van je kind. Je kunt al bij de Muziekschool Katwijk terecht als je baby vier maanden oud is. 

Tijdens de Sing in/Muziek op schoot-bijeenkomsten zet je kind zijn eerste stapjes in de muziek en kun je even proeven aan een muzikaal feestje. Laat jouw kleintje ook genieten van muziek. 


Meedoen

Op woensdagochtend 8 september is er in de Hoofdbibliotheek om 09.15 uur een Sing In voor baby’s/peuters (4 maanden – 2 jaar) én om 10.15 uur voor peuters/kleuters (2-4 jaar). Voor beide workshops zijn 8 kaarten beschikbaar. Een kaart is voor 1 kind plus 1 begeleider. De toegang is 3 euro. 

Toegangskaarten zijn te verkrijgen in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via www.bibliotheekkatwijk.nl

Voor meer informatie over de activiteiten van Muziekschool Katwijk zie www.muziekschoolkatwijk.nl