Open dag bij KLTV

padel n De eerste verbouwingsfase is voltooid waarmee er bij KLTV naast tennis op de eerste 3 vernieuwde Matchclay tennisbanen ook padel kan worden gespeeld. MatchClay is een all-weather, jaarrond tennisbaan met de speeleigenschappen van een traditionele gravelbaan. Tijdens het Open tennistoernooi van afgelopen week kon hier al op worden gespeeld en dit kan nu ook op de padelbanen.

De officiële opening van de banen vindt plaats tijdens de Open dag op zaterdag 24 juli rond 14.00 uur. Tijdens deze dag zijn er tal van activiteiten waarmee geïnteresseerden kunnen kennismaken met padel en de vernieuwde Matchclay tennisbanen. Er zijn gratis clinics om aan mee te doen voor jeugd en senioren en om 14.30 uur een padeldemonstratie. Daarna is het mogelijk om tegen deze ervaren spelers zelf te spelen. Alle materialen zoals tennis- en padelrackets zijn aanwezig. Het complete programma staat op www.kltv.nl, waar ook ingeschreven kan worden voor de clinics.


Op www.kltv.nl zijn via ‘ledenadministratie’ alle actuele contributietarieven en een inschrijfformulier te vinden voor aanmelding aan de introductie Zomeractie padel of een andere tennis of padel lidmaatschapsvorm. Bij opgave voor een jaarlidmaatschap is het tevens mogelijk om mee te doen aan officiële KNLTB toernooien.