Buurtsoep-to-go bij de Pniëlkerk

SOEPACTIE n Op zondag 11 juli houdt Buurtsoep weer een soep-to-go op het terrein voor de Pniëlkerk van 13.00 tot 14.30 uur. 

Deze maand is het alweer de vijfde keer op rij dat Buurtsoep-to-go plaatsvindt. Buurtsoep-to-go; als coronaproof alternatief voor de Buurtsoep. Hier wordt gezocht naar warmte en verbinding met buurtbewoners. 


Zolang er geen Buurtsoep in de Pniëlkerk georganiseerd kan worden, zal er elke maand buiten soep worden uitgedeeld. Gekozen kan worden uit twee heerlijke afhaalsoepjes (ook halal). Buurtsoep-to-go is coronaproof te bezoeken. 


De geldende hygiënemaatregelen en richtlijnen rondom het coronavirus zullen in acht worden genomen. Een ieder is van harte welkom voor een lekker opkikkertje.


Serie: Mijn tuin, mijn trots

zomerserie n Vorige zomer kwamen in de Katwijk Speciaal diverse mooie Katwijkse tuinen voor het voetlicht. Er zijn veel prachtige tuinen van velerlei aard in Katwijk te vinden. En een echte tuinenliefhebber is natuurlijk heel erg trots op zijn eigen tuin. In het aanleggen en onderhouden ligt heel veel passie. Heel veel tijd wordt hieraan besteed.

In de zomerserie 'Mijn tuin, mijn trots' wil de redactie ook deze zomer een podium geven aan tuiniers en hun tuinen. Wie in deze - zeg maar - tuinenroute op papier zijn of haar tuin wil presenteren is hartelijk welkom om contact op te nemen met redacteur Cor de Mooy. Dat kan via tel. 06-13017660 en redactie@katwijkspeciaal.nl Vertelt u vooral even beknopt iets over uw tuin. 


Het zou erg leuk zijn als u een foto meestuurt.