Jacobien Hoek en Melanie van Klaveren (links). | Foto: Aad van Duijn
Jacobien Hoek en Melanie van Klaveren (links). | Foto: Aad van Duijn Foto:

Habithuis en Ancora zijn samen de RegioBank in de Bollenstreek

bank n Sinds begin dit jaar werken Ancora Adviesgroep en Habithuis samen voor wat betreft hun bankactiviteiten van de Regiobank. Daarmee verkreeg deze lokaal gewortelde bankinstelling met een compleet financiële dienstverlening voor de particuliere of zakelijke klant vier kantoren in de Bollenstreek. “Bankkantoren waar goed samengewerkt wordt, u voor alle diensten zo binnen kunt lopen en direct wordt geholpen. De voordelen van een grote bankinstelling met de vertrouwde aandacht voor de klant.”


Door Aad van Duijn

“Ancora Adviesgroep en Habithuis hebben met vestigingen in Katwijk, Rijnsburg, Noordwijk en Voorhout vier kantoren in de Bollenstreek. Daarmee is de Regiobank altijd in de buurt en goed bereikbaar. Kenmerkend voor onze werkwijze is dat u gemakkelijk onze kantoren binnenwandelt en daar te maken hebt met een vaste contactpersoon. Daarbij komt dat we goed bereikbaar zijn en veelal in de centra van de dorpen in de Bollenstreek liggen. Bijvoorbeeld in de Hoftuin in Rijnsburg, of op de Zeeweg in Katwijk bij de hoofdvestiging van Ancora Adviesgroep.”


Aan het woord zijn Jacobien Hoek en Melanie van Klaveren. Medewerkers van Ancora Adviesgroep en Habithuis. Melanie benadrukt dat de samenwerking van de financiële activiteiten van de Regiobank van Ancora Adviesgroep en Habithuis het concept van bankvestiging ‘voor alle klanten en juist in de nabijheid van de klant’, versterkt. “Waar kun je voor geldzaken, een advies of verzekeringen nog zo maar het bankgebouw binnenlopen. Met of zonder afspraak vooraf.”


Vertrouwd 

“Steeds meer banken verdwijnen uit het straatbeeld. Deze instellingen digitaliseren en doen veelal online zaken. Maar juist de Regiobank blijft de bank ‘om de hoek’. Met vertrouwde gezichten. Onze medewerkers kennen de klanten en de klanten kennen hen. En natuurlijk zijn we thuis en geschoold in alle vormen van financiële dienstverlening. Wil de klant zijn zaken digitaal volgen, kan hij goed bij ons terecht. Het is echter altijd een persoonlijke keuze of je even binnenloopt of thuis via de PC of de telefoon inlogt,” benadrukt Jacobien. 

“Daarnaast kunnen onze klanten terecht met andere vragen, variërend van verzekeringen tot hypotheken. Dat laatste is gekoppeld aan de makelaardij die deel uitmaakt van het dienstverleningspakket van onze ondernemingen,” aldus Melanie.


“Dat we als bankinstelling onderdeel zijn van de samenleving, blijkt uit het begrip ‘buurtzaamheid’. Lokale initiatieven ondersteunen we graag met advies of andere concrete vormen. Ik denk aan de behoefte voor een skatepark alhier, waarbij we de mensen achter de ideevorming steunen. Dit voorbeeld illustreert waarom de consumentenbond aangeeft dat onze klanten zeer tevreden zijn.”


Jacobien benadrukt dat de Regiobank een volwaardige bankinstelling is met particuliere en zakelijke betaal- en spaarproducten en deel uitmaakt van de Volksbank. “We voldoen aan alle wettelijke criteria en zijn daarmee een vertrouwd adres voor onze klanten. Dat vanuit de trefwoorden laagdrempelig, gekend zijn, deskundig en altijd bij u in de buurt.”


Raamwerk Live Zomereditie groot succes

talentenshow n Op donderdag 1 juli was de Raamwerk Live Zomereditie. Dit livestream evenement werd uitgezonden vanaf het Zeehos in Katwijk. Speciaal onderdeel van de dag was ‘Raamwerk got Talent’!


Bij Raamwerk got Talent lieten cliënten en medewerkers hun verborgen talenten zien. Meer dan 70 filmpjes werden getoond, van de meest uiteenlopende hobby's.

 
Onbegrensd

Van pannenkoeken bakken tot zingen, van tekenen, tot schaken, borduren, goochelen, parkieten kweken of cupcakes maken; de talenten binnen Raamwerk bleken onbegrensd! Speciale Raamwerkreporters gingen op stap om een aantal van de talenten op locatie te bezoeken. 

Dit was uiteraard te volgen via de livestream. Riet, Bregje en Joost waren de prijswinnaars en ontvangen een echte beker. Iedereen die meedeed krijgt binnenkort een mooie medaille.

Bewoners van het Zeehos toonden duidelijk dat ze talent hebben.| Foto: PR