Afbeelding
Foto: Tiny van der Zwan

Nieuwe jeugdgroep bij Mimiek’s Theater

toneel n Eindelijk mag het publiek weer naar het theater. Dat betekent voor de leden van toneelvereniging Mimiek’s Theater dat zij ook weer kunnen gaan beginnen aan de repetities voor nieuwe producties. “En dat werd tijd ook!” volgens voorzitter Leon Krijgsman, die samen met zijn spelers staan te popelen om weer aan de slag te gaan.

“Als toneelvereniging is het heel lang heel lastig geweest om met de corona-maatregelen toch activiteiten te organiseren”, aldus Krijgsman. “Juist tijdens toneelrepetities ben je heel intiem en dicht bij elkaar bezig. Het was eigenlijk al snel duidelijk dat dat niet kon afgelopen jaar.” “Daarbij werkte het ook demotiverend omdat niemand wist wanneer we überhaupt weer een toneelstuk in het theater zouden kunnen spelen”, vult secretaris Kees Barnhoorn aan. “We zijn allemaal blij dat we onze hobby weer kunnen gaan uitvoeren”.

Na de zomervakantie start de vereniging met een nieuwe jeugdgroep, voor spelers van 10-12 jaar.
“De huidige ‘jeugdspelgroep’ is in zijn geheel doorgestroomd naar de volgende groep, dus we hebben ruimte voor twaalf nieuwe, enthousiaste kinderen!” vertelt Larissa Bos, de samen met Zilver van der Plas de jongste toneelspelers van de vereniging begeleidt. Elke zaterdagochtend komt de groep bij elkaar om allerlei toneeloefeningen te doen en de voorstellingen voor aan het einde van het seizoen voor te bereiden.


Aanmelden voor de nieuwe jeugdgroep kan uiteraard nog steeds. Het aanmeldformulier is te vinden op de site www.mimiekstheater.nl


Geslaagd

gefeliciteerd n Ook in de herkansing zijn weer de nodige examenkandidaten geslaagd. Ook 1 examenkandidaat die bij de vorige lijst wegviel. Ook jullie namens de redactie hartelijk gefeliciteerd!



Driestar College 

HAVO

Jessica Hoek; Jeroen Imthorn.

VMBO TL

Anneroos van der Marel


HAVO/VWO Muziek en Dans, 
Rotterdam

VWO

Melanie Schoonenberg


Pieter Groen College
HAVO

Rania Attaf; Frank van Beelen; Caroline van den Berg; Marco Booij; Carlijn van der Boon; Felicia van Duijn; Marco van Duijvenbode; Anaïs Ghoulyan; Meike de Jong; Bram van Paridon; Daniël van der Plas; Julian van der Plas; Lars van der Plas; Emma Schaap; Jan Schaart; Jordan de Vreugd; Thom Zwaan.

MAVO

Lucas van Duijvenbode; Michiel van Duijvenvoorde; Kees Kraaijenoord; Janus van der Linden; Daniël Meijer; Julian Messemaker; Esmee van der Plas; Isa Pol; Norma Saab.

VWO

Zaynab Al Musawi; Ilja van Dijk; Ruben van Dijk; Rick van Duijn; Leonard Guijt; Lieke Haasnoot; Arco Heemskerk; Dylan van Oosterhout; Lizanne van Rhijn.


Teylingen College Duinzigt
VMBO-TL

Joëlle van Maanen.