Afbeelding
Foto: Jaap van der Marel

SAR Katwijk trekt kijkers naar de televisie

Algemeen

Vanuit de studio van RTV Katwijk hebben afgelopen zaterdag in een anderhalf uur durend programma kunnen genieten van een live uitzending georganiseerd door SAR Katwijk, de organisatie achter het jaarlijkse hulpverleningsevenement.

De studio van RTV Katwijk werd volledig omgebouwd en er lag een heuse reddings-waterscooter in de studio. De organisatie van SAR Katwijk ontving gasten aan tafel van diverse hulpdiensten als KNRM, Politie, Brandweer en RAV Hollands Midden. 

De uitzending had een zeer interactief karakter doordat kijkers direct vragen konden stellen aan de gasten in de studio. Dit werd dan ook veelvuldig gedaan. Naast de gesprekken werd er gekeken naar informatieve beelden over het reddingswezen in een kustplaats als Katwijk en werd er vooruitgekeken naar SAR Katwijk in de toekomst. De gehele uitzending is terug te kijken op de facebook pagina van SAR Katwijk.

Op zaterdag 2 juli 2022 is de volgende editie van SAR Katwijk op de boulevard en op het strand en zee van Katwijk. In 2023 vindt er een zeer speciale editie plaats, in verband met het honderdjarig bestaan van de Katwijkse Reddingsbrigade als organisator van SAR Katwijk.