Afbeelding
Foto:

Zomeractie padel bij tennisvereniging KLTV

sport n Bij tennisvereniging KLTV zijn waarschijnlijk vanaf eind van deze week de eerste drie matchclay tennisbanen klaar, waarop jaarrond gespeeld kan worden met graveleigenschappen. Deze week worden de kooien afgeleverd op de Krom en eind volgende week worden volgens de laatste planning de vier padelbanen opgeleverd en kan er in Katwijk ook padel worden gespeeld.

Padel is wereldwijd en ook in Nederland de snelstgroeiende sport. Het is een soort combinatie tussen tennis en squash wat als dubbelspel op een veld van 10 x 20 meter wordt gespeeld met glaswanden en hekwerk eromheen. Het is erg laagdrempelig voor jong en oud(er). Na een uurtje oefenen is een wedstrijd met leuke rally’s al mogelijk. Kijk voor meer info op nlpadel.nl


Ter introductie en kennismaking heeft KLTV voor padel een aantrekkelijke Zomeractie. Voor € 50,00 (senioren vanaf 18 jaar) of € 25,00 (jeugd t/m 17 jaar) kunnen deelnemers vanaf de oplevering van de banen tot 1 oktober padel spelen en meedoen aan de interne padel clubactiviteiten, waaronder een medio juli op te starten padel-ladder. Verder kan er tegen betaling padel-lessen worden gevolgd of meegedaan worden aan een padelclinic. Voor de kennismakingsclinics kunnen ook niet-leden zich opgeven. Opgave hiervan is kort voor de oplevering mogelijk via kltv.nl. Mocht er ook interesse zijn om naast padel te gaan tennissen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Padelrackets kunnen leden gratis lenen.


Op www.kltv.nl zijn via ‘ledenadministratie’ alle actuele contributietarieven en een inschrijfformulier te vinden voor aanmelding aan de introductie Zomeractie padel of een andere tennis of padel lidmaatschapsvorm. Bij opgave voor een jaarlidmaatschap is het tevens mogelijk om mee te doen aan officiële KNLTB toernooien. Het is verstandig voor belangstellenden om zich gelijk op te geven, zodat de aanmelding op tijd verwerkt kan worden en er vanaf de oplevering direct kan worden gespeeld. Sponsors en businessleden zijn ook welkom.


Op zaterdag 24 juli worden de padel banen en eerste drie matchclay banen officieel geopend tijdens een open dag met tennis- en padelclinics, een demonstratiewedstrijd en nog meer. Nadere informatie hierover volgt nog.