Parallelgespreksgroep HCHWA-D in De Wilbert

HCHWA-D n Op maandag 12 juli houdt het expertiseteam HCHWA-D van Marente in De Wilbert de eerste parallelgespreksgroep voor cliënten met HCHWA-D en mantelzorgers. Aanvang 16.00 uur in gebouw De Schakel.

In maart heeft in De Wilbert weer het eerste reguliere Mantelzorg café HCHWA-D plaatsgevonden. Nu het aantal coronabesmettingen verder daalt organiseren we in plaats van het reguliere Mantelzorgcafé in juli de parallelgesprekgroep voor patiënten met HCHWA-D en mantelzorgers.

De parallelgesprekgroep is op verzoek van mantelzorgers die tijdens eerdere bijeenkomsten van het Mantelzorg café HCHWA-D hebben aangegeven dat zij graag samen zouden willen komen met lotgenoten maar dat dit soms lastig is omdat hun naaste met HCHWA-D niet alleen kan blijven. Aan de hand van diverse thema’s zullen de professionals in gesprek gaan in twee groepen. Het doel van de gespreksgroep is om erkenning te vinden bij elkaar, maar ook om tips uit te wisselen en vragen aan de professionals te stellen.

Het gesprek met cliënten met HCHWA-D vindt plaats in de ruimte van de Dagbesteding en het gesprek met de mantelzorgers houden we in de Mo-zaal in De Wilbert.

Omdat we van tevoren graag inzicht willen hebben in het aantal deelnemers vragen wij u zich vooraf aan te melden. Dit kan door voor 5 juli een mail te sturen naar katwijkseziekte@marente.nl Uiteraard zorgen wij ervoor dat in de ruimtes 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Verder geldt in de algemene ruimtes een mondkapjesplicht.

Meer informatie bij Charlotte van der Zwan via 06-43 263 061 of katwijkseziekte@marente.nl