Spreekuren kunnen weer op locatie

spreekuren n Na 5 juni mag er stap voor stap meer. Daarom wordt het wekelijkse spreekuur van de burgemeester weer op locatie gehouden. Voorlopig is het spreekuur op woensdag tussen 17.00 en 18.00 uur.

In verband met geldende maatregelen vanwege het coronavirus moet iedere bezoeker zich van te voren aanmelden. U kunt zich tot 12.00 uur aanmelden via de website katwijk.nl/spreekuur of bellen met (071) 406 5000. Heeft u zich aangemeld? Dan krijgt u woensdagmiddag een bericht met een tijdsindicatie waarop u uitgenodigd wordt voor het spreekuur.

De eerste woensdag van de maand is in het gemeentehuis, Katwijk aan Zee; de tweede woensdag van de maand in De Burgt, Rijnsburg; de derde woensdag van de maand in Het Dorpshuis te Valkenburg; de vierde woensdag van de maand in Tripodia, Katwijk Noord.


Vanaf 10 juni zullen de spreekuren van de wijkregisseurs ook weer op locatie plaatsvinden. De gemeente Katwijk is onderverdeeld in 5 wijken. Elke wijk heeft een eigen wijkregisseur. Zij zijn het aanspreekpunt in uw wijk. Elke week hebben zij samen met een wijkagent een inloopspreekuur.

Wilt u een wijkregisseur bezoeken? Kijk dan op www.katwijk.nl/spreekuur welke wijkregisseur u waar en wanneer kunt vinden.