Thomas Olde Heuvelt.
Thomas Olde Heuvelt. Foto:

Twee schrijvers signeren bij The Read Shop

signeersessie n De schrijvers Thomas Olde Heuvelt en Theo Uphus komen voor een signeersessie op resp. 12 en 19 juni naar The Read Shop aan de Noordzeepassage 105.


ORAKEL is het nieuwste boek van de Nederlandse auteur Thomas Olde Heuvelt. De auteur is onder andere bekend van zijn eerdere bestsellers ECHO en HEX. Een deel in zijn nieuwe boek speelt zich af in Katwijk en Noordwijk!

Thomas komt op zaterdag 12 juni langs in de winkel aan de Noordzeepassage 105, om met zijn lezers kennis te maken en om zijn boeken te signeren. Als je een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwste boek ORAKEL (of van ECHO of HEX ) wilt dan kun je ook vooraf een boek reserveren en later komen ophalen. Wil je Thomas ontmoeten? Bel dan even naar 071-4016438 en reserveer een plekje om 12.45 of om 13.00 uur.


Voetbal

Op zaterdag 19 juni signeert Theo Uphus, journalist van de website voetbal247.nl, zijn boek ‘Over voetbal gesproken’. Het boek bevat 74 vlot geschreven voetbalverhalen en wordt ingeleid door Hans Kraay jr. Ook onze plaatselijke voetbalclubs komen in het boek voor. Van v.v.Katwijk worden onder andere de spelers Kay Blokland, Joey Jongman en Robbert Susan genoemd.
Ook voor andere clubs uit de Bollenstreek is ook uitgebreid aandacht. Uphus doet verslag van memorabele wedstrijden uit het amateurvoetbal en van zijn buitenlandse avonturen. Als ware groundhopper bezocht hij o.a. Liverpool FC , Real Madrid, Borussia Dortmund en Juventus, maar ook kleinere clubs als Dukla Praag, KV Mechelen, Kilmarnock en Dynamo Dresden.
Theo is er van 14.00 tot 16.00 uur om over zijn boek te praten en zijn boeken te signeren. Leuk cadeau ook voor Vaderdag.


Deelplan Schittering binnenkort in verkoop

RIJNSOEVER n Aan de noordwestkant van de wijk Park Rijnsoever, komen 144 nieuwbouwwoningen. Binnenkort gaat de laatste fase van Park Rijnsoever, deelplan Schittering, in verkoop. Het gaat om 30 appartementen en 2 penthouses verdeeld over twee gebouwen van zes verdiepingen. De 112 woningen in de eerdere fases zijn inmiddels verkocht. De bouw van deelplan Glinstering is in volle gang. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.parkrijnsoever.nl/schittering.


De 32 woningen zijn per 16 verdeeld over twee gebouwen met op de zesde verdieping een royaal penthouse van 178 m2. Op de overige verdiepingen komen drie typen appartementen met een woonoppervlakte van 99 m2 en 106 m2. Alle appartementen hebben een groot balkon, een berging en een eigen parkeerplaats.


Levensloopbestendig wonen

“De appartementen zijn ideaal voor één of tweepersoonshuishoudens die geen zin meer hebben in het onderhouden van een tuin, maar wel een mooie buitenruimte willen hebben met een bijzonder mooi uitzicht,” vertelt Jaap van Oostrum van De Leeuw Makelaardij. “De appartementen – zeker op de hoger gelegen verdiepingen – hebben vanaf het balkon een prachtig uitzicht. Vanuit een aantal kijk je tot aan de duinen en het strand. Op de lagergelegen verdiepingen geniet je van het water en groen rondom de gebouwen. Doordat alle appartementen op een hoek liggen, heb je veel lichtinval en een fraai uitzicht”

De architectuur van deelplan Schittering sluit aan bij de gebouwen die al staan in Park Rijnsoever.

Afbeelding