Afbeelding
Foto:

Snella Autowas decor voor drive thru-receptie

coronaproof n Hoe vier je in deze periode van afstand houden nu je bruiloft? En zeker als je een grote vriendengroep hebt waar hou je dan de receptie? Jan en Martine kwamen op het fantastische idee om een drive thru-receptie te houden bij zijn oud-werkgever Snella Autowas.

“Toen Jan ons belde zeiden we direct 'ja'. Wij wilden ze dolgraag helpen om hun dag compleet te maken. En wij konden dat op een veilige manier voor ze realiseren", verklaart Jan van Rhijn.


Het was een drukte van belang en omdat alle gasten in de auto bleven zitten kon iedereen voldoende afstand houden. De gasten werden vrolijk ontvangen met een lekkere versnapering van Downies en Brownies, waarna ze al snel het stralende bruidspaar konden feliciteren. De gasten konden uiteraard het terrein niet met een vieze auto verlaten en vervolgde dus hun route door de wasstraat. Met een stralende auto en een leuk aandenken aan deze schitterende dag verlieten de gasten weer het terrein.


Duinrust gaat digitaal

facebook n Waarschijnlijk een niet verwachte stap, dat de Stichting Begraafplaatsen Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee zich begeeft op de digitale snelwegen van Facebook en Instagram. Een stap, die ingegeven wordt, omdat er veel gebeurt op en rond de begraafplaatsen Duinrust en de Oude Begraafplaats.

Uiteraard is begraven en rouwen het eerste waaraan gedacht wordt bij een begraafplaats. Maar zoals gezegd er is meer. Op de Oude Begraafplaats is veel van de Katwijkse geschiedenis terug te vinden, waar ze u graag via de social media deelgenoot van willen maken. En voor Duinrust geldt, dat er steeds meer aandacht besteed wordt aan de natuur op de begraafplaats en biodiversiteit. Met deze drie facetten, rouwen/begraven, geschiedenis en natuur, van de begraafplaatsen Duinrust en het Oude Graf wil de stichting u mee nemen op Facebook en Instagram.

Op die social media worden verschillende onderwerpen aangeboden. Bijvoorbeeld de rubriek ‘Vergeet mij niet’ waarin nabestaanden hun verdriet delen en praten over hoop en liefde. Maar ook heel andere rubrieken, zoals activiteiten op de begraafplaatsen op het gebied van geschiedenis of biodiversiteit en alles wat daar op de begraafplaatsen mee gedaan wordt. Uiteraard zult u de uitbreiding van Duinrust op de voet kunnen volgen.

De Stichting Begraafplaatsen Hervormde Gemeente Katwijk aan Zee is te vinden op Facebook en op Instagram: @begraafplaatsenkatwijk.