Pinksteravond met Sion

Pinksteren n Op donderdagavond 20 mei om 20.00 uur houdt de hervormde wijkgemeente Sion weer een online Pinksteravond in de Nieuwe Kerk. Deze keer kunnen met inachtneming van de coronaregels ook 180 belangstellenden fysiek aanwezig zijn. Het thema van de viering is ‘U zult Mijn getuigen zijn’. Ds. J. Smit en zijn vrouw Atie verzorgen de liturgie met medewerking van Jacomina van der Plas, sopraan en Anton Sip, organist.

Buiten coronatijd heeft de wijkgemeente Sion altijd vlak voor Pinksteren een ‘gewone’ Pinksterwijkavond in Het Anker, maar nu is daar weer een online Pinksteravond voor in de plaats gekomen. Op het Pinksterfeest herdenken we dat na de Hemelvaart van Christus de Heilige Geest is uitgestort op de discipelen met de opdracht het evangelie wereldwijd te verspreiden, wat ook gebeurd is. Daarom het thema ‘U zult Mijn getuigen zijn’. Ds. J. Smit zal daarover de meditatie verzorgen en zijn vrouw Atie Smit-Tahapary zal een Pinksterverhaal vertellen. Sopraan Jacomina van der Plas-Vooijs zal als soliste de liederen zingen, begeleid door Anton Sip op het Van den Heuvelorgel.

Iedereen kan deze avond meebeleven via www.hervormdkatwijk/nieuwe kerk. Wie persoonlijk de avond wil bezoeken, kan zich telefonisch aanmelden op donderdag en vrijdag tussen 19.00 en 20.00 uur, via tel. 06-16890753 of 06-49709541 of via www.eventbrite.nl/o/hervormde-gemeente-katwijk-aan-zee-30700690960