Afbeelding
Foto:

Corona-sneeuwpop zorgt voor mooie prijs

sneeuwpoppenwedstrijd n In plaats van een mooi plekje in de sneeuw, zoals de eerste foto die we van Jaap Ros kregen, stond hij nu samen met zijn vrouw Greet op dezelfde plek in de tuin in de zon. Op dezelfde plaats bij het raam.

Jaap Ros is de winnaar van de leukste sneeuwpoppenwedstrijd die we als Uitgeverij Verhagen organiseerden toen Nederland ineens wit was en we even iets anders hadden om aan te denken. Afgelopen week mochten we Jaap en zijn vrouw de nieuwste aanwinst overhandigen; de hoofdprijs een prachtige iPhone.

Hij was één van de velen die reageerden op onze oproep. Er werd geweldig gereageerd en tientallen bijzondere foto’s passeerden de revue. Wat hebben we al die inzendingen bewonderd, maak daar maar eens een keuze uit. De e-mails met de mooiste foto’s kwamen van alle kanten. Van Hillegom tot Oegstgeest en van Noordwijk tot Lisse. De jury koos de foto van Jaap Ros als een ‘Kleintje Kappie’ als de meest corona gerelateerde.


Eigenlijk verdiende iedereen een prijs, want als Uitgeverij Verhagen hebben wij kunnen genieten van al uw leuke bijdragen. En onze lezers ook. Even wat anders in deze tijd. Enorm bedankt.