Ondersteunings-actie winkels Hoornespassage

actie n Van 26 april tot en met 8 mei wordt er ondersteuningsactie georganiseerd voor de 6 door Corona zo zwaar getroffen winkels, te weten Gijs de Vreugd schoenmode, de Haarwinkel, Primera, Liens Mode, kapsalon Rachid en Top 1 Toys. Met deze acties willen we de winkels een steuntje in de rug geven.

Deze actie wordt gecoördineerd door de winkeliersvereniging maar zou zonder de hulp van de VVME en een achttal winkeliers van de Hoornespassage niet mogelijk zijn geweest. In totaal is voor deze actie een budget beschikbaar gekomen van € 5.250, een geweldig resultaat wat vooraf niet verwacht was. Dus 210 waardebonnen van € 25,00 = € 5.250 te winnen door de klanten.


Klanten kunnen van 26 april tot en met 8 mei een kassabon met naam en telefoon inleveren in één van de twee tonnen die dan op het plein staan. In totaal worden 210 waardebonnen verloot onder deze klanten. Deze waardebonnen kunnen de klant besteden bij de betreffende winkelier die op de gewonnen waardebon vermeld staat.


"Uiteraard hopen we dat onze klanten meer dan alleen de waardebon besteden, dat zou dan dubbel ondersteunen zijn. Zo willen wij het mogelijk maken dat het huidige aanbod van winkels ook op de lange termijn voor de Katwijkse klant behouden blijft", aldus Dik Haasnoot van de winkeliersvereniging en de gelijknamige banketbakker van het winkelcentrum.


Winkels en markten open

opening n Alle winkels mogen vanaf 28 april weer klanten ontvangen zonder winkelafspraak. Er gelden wel voorwaarden, zoals een maximaal aantal bezoekers in een winkel.


Het is nog steeds belangrijk om drukte te vermijden. Ga daarom op een rustig tijdstip naar een winkel, zoals vroeg in de ochtend. En ga zo veel mogelijk alleen.

Niet-essentiële winkels, zoals kledingzaken, kunnen open van 06.00 tot 20.00 uur. Essentiële winkels, zoals supermarkten, mogen weer open op hun gebruikelijke tijden.


Het dragen van een mondkapje in winkels blijft verplicht.