Licht in de duisternis?

Komt er dan toch licht in de duisternis, waar we allemaal op hopen in deze tijd van crisis? Het is allemaal nog zo onzeker en steeds weer die verschillende maatregelen, dat werkt ook niet mee om het vertrouwen op te vijzelen.

Veel mensen weten niet meer waar ze aan toe zijn, hetzij zakelijk hetzij in het verenigingsleven. Je bent druk bezig met plannen maken om na de persconferentie zo snel als het maar kan een aangepast programma op te starten en u daarvoor groepsgewijs uit te nodigen. Maar niets is minder waar. Iedere keer na de persconferentie konden deze plannen weer in de ijskast en dan maar weer wachten op de volgende persconferentie en die was op 13 april.


En u weet het al, weer geen versoepelingen alleen wat loze beloften. Wel zijn er in de Zwanenburg wat mogelijkheden. Zo kunt u iedere vrijdagmorgen van 10.30 tot 12.00 uur komen voor een bakje koffie en een praatje maar daar moet u zich wel voor aanmelden. We hebben twee ruimtes beschikbaar voor maximaal 7 personen per ruimte. U kunt zich aanmelden per telefoon op maandag, dinsdag en woensdagmorgen van 9.30 tot 11.00 uur op tel. 4071690. Wij zien er naar uit.


In het kader van Katwijk rijd(t) méé, heeft onze voorzitter Leen van der Plas op 1 april de herkenningsplaat oftewel de locator voor de Zwanenburg in ontvangst genomen. Het is een initiatief van WZK gesteund door de ANWB.

U kunt zich laten vervoeren in de Gemeente Katwijk naar diverse locaties en dat tegen een heel geringe vergoeding van € 1,00 per enkele reis. Ook is er gelegenheid om u buiten Katwijk te laten vervoeren bijvoorbeeld naar ziekenhuizen of andere instanties. Hiervoor betaalt u € 0,30 per gereden kilometer.

Vanaf 19 april tot 3 mei kunnen de inwoners van Katwijk gratis kennis maken met de WijkHopper. Voor deze gratis rit dient u zich net als bij alle andere ritten twee dagen van te voren te melden. Verdere informatie kunt u inwinnen bij WZK tel. 071-3031280 en op www.katwijkrijdtmee.nl Het telefonisch melden en informeren kan iedere werkdag van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Alle leden van de AOBK ontvangen voor 22 mei een nieuwsbrief met een attentie. In deze nieuwsbrief word een uitgebreide en eenvoudige uitleg gegeven over het nieuwe vervoer in de Gemeente Katwijk. Let wel alles valt onder verantwoordelijkheid van Welzijnskwartier.


www.aobk.nl