Buurtsoep-to-go bij de Pniëlkerk

soepactie n Op zondag 11 april houdt Buurtsoep een soep-to-go op het terrein voor de Pniëlkerk van 13.00 tot 14.30 uur.

Vorige maand werd de Buurtsoep-to-go geïntroduceerd als een coronaproof alternatief voor de Buurtsoep. Zo wordt gezocht naar warmte en verbinding met buurtbewoners. Zolang er geen Buurtsoep ín de Pniëlkerk georganiseerd kan worden, zal er elke maand buiten soep worden uitgedeeld.

Gekozen kan worden uit twee heerlijke afhaalsoepjes (ook halal). Buurtsoep-to-go is coronaproof te bezoeken. De geldende hygiënemaatregelen en richtlijnen rondom het coronavirus zullen in acht worden genomen. Een ieder is van harte welkom voor een warm opkikkertje.


Aquamar verlengt abonnementen

zwemmen n Het kabinet heeft besloten de lockdown vanwege het coronavirus te verlengen. Zwembaden mogen tot en met dinsdag 20 april uitsluitend elementaire zwemlessen aanbieden van het Zwem-ABC voor kinderen tot en met 12 jaar.

De zwemlessen in zwembad Aquamar worden in deze periode aangeboden volgens het reguliere lesrooster. Naast de reguliere zwemlessen worden er tot en met dinsdag 20 april 2021 ook extra zwemlessen georganiseerd om achterstanden in te halen.


Met uitzondering van de elementaire zwemlessen voor het Zwem-ABC komen alle andere activiteiten in zwembad Aquamar tot en met dinsdag 20 april te vervallen. Alle meerbadenkaarten, jaarabonnementen, kwartaalabonnementen en Aquasportpassen die op dinsdag 15 december vorig jaar nog geldig waren, worden op het moment dat het zwembad weer open gaat verlengd met de periode dat het zwembad gesloten was.