Training Vitale Mantelzorger

welzijn n Als je langdurig voor iemand zorgt, heb je niet altijd oog voor jezelf. Daarom is het zo belangrijk om tijd voor jezelf te nemen en gezond te blijven. Hoe lastig dat soms ook is. Tijdens de Training Vitale Mantelzorger van Welzijnskwartier krijgen mantelzorgers handvatten waarmee zij zelf in balans blijven.

Eén op de vier mensen is mantelzorger. Een deel daarvan zorgt heel intensief en langdurig voor een ander. Naar schatting zijn dat in Katwijk zo’n 2.400 mensen.

Tijdens de Training Vitale Mantelzorger leert u samen met andere mantelzorgers zo energiek mogelijk te blijven. U ontdekt wat energie geeft en vraagt, en hoe u daarin de balans bewaakt. Uiteraard is er veel ruimte voor uw eigen situatie en uw eigen sociale netwerk.

In verband met de coronamaatregelen wordt gewerkt in kleine groepjes, maximaal drie deelnemers per keer. De training is bestemd voor mantelzorgers uit Katwijk en bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur. De bijeenkomsten zijn op de maandagen 31 mei, 7, 14 en 21 juni, en 19 juli van 13.30 tot 15.00 uur of van 15.30 tot 17.00 uur in Dorpskantoor ‘de Burgt' in Rijnsburg. Deelname is gratis.

Aanmelden en info bij Asli Filiz,
06 12114636,
aslifiliz@welzijnskwartier.nl