Afbeelding
Foto:

ZOA-vrijwilligers collecteren digitaal

Collecte n Helaas kan er vanwege de corona maatregelen niet huis aan huis gecollecteerd worden, daarom wordt er door de collectanten een digitale collectebus voor stichting ZOA aangemaakt.


Je moet er niet aan denken dat je door een oorlog of een ramp alles kwijtraakt. Toch overkomt dit ieder jaar miljoenen mensen. De medewerkers van ZOA vangen mensen ter plekke op óf in een buurland. ZOA helpt met de meest noodzakelijke spullen, zoals voedsel, water en onderdak. Ook na een ramp blijft ZOA om te helpen, totdat de mensen weer op eigen kracht verder kunnen.


Van 29 maart tot en met 3 april vindt de collecte voor ZOA plaats. De opbrengst van de collecte is onder meer bestemd voor eerste levensbehoeften als voedsel, water en hygiënepakketten voor vluchtelingen en slachtoffers van (natuur)rampen. Door de huidige coronamaatregelen heeft ZOA besloten, niet huis aan huis te collecteren, maar thuis te collecteren. Collectanten kunnen een digitale collectebus aanmaken en deze delen via hun sociale media netwerk of mailen. Dankzij uw hulp kan ZOA kwetsbare mensen in nood helpen. Wilt u ook helpen, scan de QR code en geef!