Afbeelding
Foto:

Huis van de Buurt

Dienstencentrum de Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62.


Tot nader order geen activiteiten van de AOBK. Het Welzijnskwartier is beperkt open. www.aobk.nl


Online paasviering

Vredeoffer n Donderdag 25 maart a.s. hoopt de Rehobothwijk een passie- en paasviering te houden. In verband met de nog geldende maatregelen is dit jaar gekozen voor een digitaal moment, van 19.30 tot 20.30 uur, vanuit het Maranatha Centrum.


‘Vredeoffer’ is het thema dat tot uiting komt in toepasselijke teksten en een meditatie door ds. D.M. Heikoop. Het geheel wordt omlijst door mooie (live) zang en muziek o.l.v. Alida van Duyvenvoorde.

Belangstellenden worden hartelijk uitgenodigd om de uitzending te volgen op https://youtu.be/Vx0qY5KNFkg, via de link op

www.hervormdkatwijk.nl

of via kerkradio.


Thomas Olde Heuvelt bij The Read Shop Katwijk

Orakel n het nieuwste boek van de Nederlandse auteur Thomas Olde Heuvelt verschijnt op 23 maart. De auteur is bekend van zijn eerdere bestsellers Echo en Hex. Een deel in zijn nieuwe boek speelt zich af in Katwijk!


Thomas komt op zaterdag 27 maart langs in The Read Shop aan de Noordzeepassage 105 om zijn boeken te signeren.

Als je een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwste boek of van de eerdere werken wilt, dan kun je vooraf een boek reserveren. Bel of app dan naar Joke, 06-48158166 en spreek met haar af wat je in het boek geschreven wilt hebben.

Het boek kost 20,99.