Iemand voordragen voor de Lintjesregen 2022?

onderscheiding n Wie komen er in aanmerking? Iemand die gedurende 15 jaar of langer belangeloos bijzondere verdiensten voor de samenleving verricht. Denk aan langdurig bestuurslidmaatschap of ander vrijwilligerswerk.

Ook mensen die in hun werk een uitzonderlijke prestatie leveren. De verdiensten in de werkkring dienen ver uit te stijgen boven wat normaal van iemand in die functie verwacht mag worden. Daarnaast moeten de werkzaamheden binnen de hoofdfunctie een uitstraling en een bijzondere waarde voor de samenleving hebben.        

Als u iemand wilt voordragen voor de Lintjesregen 2022, vult u dan het aanvraagformulier in en stuur het formulier met ondersteuningsbrieven naar het bestuurssecretariaat van de gemeente Katwijk. Twijfelt u of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn? Neem dan contact op met het bestuurssecretariaat.

Is uw aanvraag compleet? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met het bestuurssecretariaat. Het secretariaat neemt samen met u de aanvraag door. Houdt u er rekening mee dat de uiterste inleverdatum voor uw aanvraag 1 juni 2021 is. Meer informatie U kunt het bestuurssecretariaat bellen, tel. (071) 406 5001 of mail naar bestuurssecretariaat@katwijk.nl.

Of kijk op www.lintjes.nl en op

www.katwijk.nl/lintje.