2Him-dienst in de Ontmoetingskerk

jongerendienst n Op zondagavond 21 maart is er weer een interactieve 2Him dienst in de Ontmoetingskerk. Dominee E.J. de Groot zal voorgaan in deze dienst. Het thema is: ‘Wie is de Mol’.

Wie kent het programma niet in Nederland ‘Wie is de Mol’. Een spannend programma onder de jongeren en volwassenen. Misschien heb je wel meegedaan aan de app, een poule met je vrienden of familie, op je mobiele telefoon. Elke week kon je dan je punten inzetten en er proberen achter te komen wie de mol is. Was je de mol goed op het spoor of bracht de mol bij jou juist verwarring. Soms komt een mol actie uit een onverwachte hoek.
In de 2Him dienst gaat het ook over: ‘Wie is de Mol’. We gaan het met elkaar hebben over het Paasverhaal. Een vriend van Jezus, een discipel, bleek ook een mol te zijn. Hadden de vrienden van Jezus dit kunnen voorzien? Waren daar hints of aanleidingen voor? En als we kijken naar ons dagelijks leven met betrekking tot het thema. Wat kunnen wij daarvan leren?
In de dienst kun je live meedenken en je mening delen. We maken hierbij gebruik van het programma mentimeter.


De dienst begint om 18.30 uur. Meekijken kan via www.kerkdienstgemist.nl Ook kun je ons volgen op Facebook: 2Him Katwijk en Instagram: 2Him_katwijk