Huis van de Buurt

Dienstencentrum de Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62.


Woensdag 17 februari tot en met 2 maart geen activiteiten van de AOBK. Het Welzijnskwartier is beperkt open. www.aobk.nl


4YOUth ‘Gekozen!’

jeugddienst n Deze week staat in het teken van de verkiezingen. Misschien mocht jij ook je stem uitbrengen. In de jeugddienst 4YOUth- laat Ds. Alblas horen wat jouw stem waard is, niet in de stembus, maar je keuze voor God.

Er mag ook weer livemuziek klinken tijdens de 4YOUth-dienst. Onder leiding van William Broeders (onder andere bekend van de band TOV) wordt een aantal prachtige liederen gespeeld en gezongen.

Kijk de 4YOUth-dienst mee op zondag 21 maart om 18.00 uur vanuit de Ichthuskerk. Je kunt de dienst volgen via YouTube en hervormdkatwijk.nl


Gemeente verkent zichtbaarheid vrouwen

vrouwen n Elk jaar staat 8 maart in het teken van gelijke kansen voor vrouwen overal ter wereld. Sinds 1912 wordt Internationale Vrouwendag in Nederland gevierd. Gemeente Katwijk draagt graag bij aan een positieve beeldvorming en zichtbaarheid van vrouwelijk leiderschap in welke vorm dan ook.


Wethouder van Starkenburg hierover: ‘Ik vind het belangrijk dat vrouwen in onze gemeente de ruimte en mogelijkheden krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Samen met de maatschappelijk betrokken vrouwenclub: ‘Ladies Circle aan Zee’ verkennen we hoe we de komende periode concreet handen en voeten kunnen geven aan de ontwikkeling van vrouwen.’

Ladies Circle aan Zee is onderdeel van de internationale club voor vrouwen tot en met 45 jaar die zich inzet voor ondersteuning van goede doelen.

Wil je ook meedenken? Meld je aan via: communicatie@katwijk.nl


Voedselbank Katwijk

Voor inwoners van Katwijk die een beroep willen doen op een voedselpakket. Bezoekadres: Het Cappelrijeland 2, Rijnsburg, 071 20 525 99 op donderdag en vrijdag (08.00 tot 18.00 uur).

Aanmeldingen via

www.voedselbankkatwijk.nl

Afgeven van voedsel en kleding is mogelijk elke donderdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur. Giften zijn welkom op NL16 RABO 01202 65702, t.n.v. Voedselbank Katwijk.