Huis van de Buurt

Dienstencentrum de Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62.


Woensdag 17 februari tot en met 2 maart geen activiteiten van de AOBK. Het Welzijnskwartier is beperkt open. www.aobk.nl


Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte

HCHWA-D n Op maandag 15 maart vindt in De Wilbert weer het Mantelzorgcafé Katwijkse Ziekte plaats. Aanvang 19.00 uur in ’t Hof van Wilbert.


Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat door de coronacrisis het laatste Mantelzorg Café HCHWA-D heeft plaatsgevonden in De Wilbert. Helaas hebben we nog steeds te maken met het virus maar laten we hopen dat het eind in zicht is.

We kunnen ons voorstellen dat u als mantelzorger van iemand met HCHWA-D juist nu behoefte hebt aan ondersteuning en lotgenotencontact om ervaringen te delen. En wellicht zit u ook met vragen over allerlei aspecten die gerelateerd zijn aan het ziekteproces van uw familielid.

Na zorgvuldig overleg heeft het expertiseteam besloten de Mantelzorg Café bijeenkomsten weer op te starten. Dit is mogelijk omdat we in De Wilbert over een aantal grotere ruimtes beschikken waar goed de 1,5 meter aangehouden kan worden en alle vereiste hygiëne voorzieningen aanwezig zijn.

Het eerstvolgende Mantelzorg Café hebben we gepland op maandag 15 maart a.s. van 19.00 tot 20.30 uur. We nodigen u hierbij van harte uit deel te nemen als u hier behoefte aan hebt.

Wel willen we vooraf weten hoeveel aanwezigen er zullen zijn zodat we een geschikte ruimte kunnen bepalen. U dient u vooraf aan te melden via katwijkseziekte@marente.nl of telefonisch op 06-43 263 061. Doe dit voor 9 maart a.s.

Ziet u het niet zitten om te komen maar heeft u wel behoefte aan ondersteuning dan is telefonisch contact met de maatschappelijk werker van het expertiseteam, Wendy Bekooij, ook mogelijk. Geef dit dan door op bovengenoemd emailadres of telefoonnummer.

De toegang van het Mantelzorgcafé vrij.


Tip de redactie!

Heeft u nieuws of een tip? Neemt u dan even contact op met de redactie! Dat kan via tel. 06-13017660 of redactie@katwijkspeciaal.nl