Afbeelding
Foto: Marc Wonnink

Kippenloop afgelast

geannuleerd n Na de afgelasting van de Kippenloop 2020 was er goede hoop dit jaar de wandelschoenen aan te kunnen trekken en weer samen te kunnen gaan lopen tegen kanker. Helaas is de situatie rondom het coronavirus nog onveranderd, waardoor het organiseren van een evenement niet mogelijk is op een veilige manier.

Gezondheid en veiligheid gaan boven alles. Daarom hebben wij met pijn in ons hart moeten doen besluiten dat ook de Kippenloop 2021 niet door kan gaan. Op de achtergrond is men uiteraard al druk bezig met alle voorbereidingen om de 17e editie tot een onvergetelijke Kippenloop te maken.


Jongen valt door dak en raakt gewond

112 n Op industrieterrein ‘t Heen is zaterdag aan het einde van de middag een jongen van in de twintig door het dak van een bedrijfspand heen gezakt.

De hulpdiensten werden opgeroepen om met spoed naar de Blokmakerstraat te rijden om de jongen te helpen. Zijn vriend, die nog op het dak zat, kon de hulpdiensten aanwijzingen geven.

De brandweer heeft een raam geforceerd om binnen te komen. Daarna is een garagedeur opengemaakt. Het slachtoffer is bij kennis naar het ziekenhuis vervoerd.