Tientallen boetes na feest in bunker

bonnenregen n De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een groot feest in een bunker in de Katwijkse duinen beëindigd. Zo’n 50 tot 100 bezoekers waren aanwezig, een aantal jongeren heeft een boete gekregen, zo schrijft het Leidsch Dagblad.

De politie verzamelde zich na de melding langs de N206 om vervolgens naar de Wassenaarseweg te rijden. Bij aankomst ging een aantal feestgangers er te voet vandoor. Veel van hen zijn langs de weg of in de duinen staande gehouden. Iedereen is gefouilleerd en heeft een bon gekregen.


Online Alpha-cursus

Ontmoeten n Vragen en ontdekken - dat doe je op een Alpha-cursus. Op donderdagavond 18 maart start een online Alpha-cursus georganiseerd door de Baptistengemeente Katwijk.

Wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha-cursus. ‘Waarom ben ik hier op aarde? Waar leef ik voor? Is er leven na de dood? Dat soort vragen komen aan bod. Vanwege de coronacrisis wordt de cursus via ZOOM gegeven in een interactieve setting. Op 8 donderdagavonden van 20.15 tot 21.30 uur ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

De afsluiting van de cursus is op donderdag 20 mei. Behalve op de donderdagavonden is de cursus ook op vrijdagavond 23 april en zaterdagochtend 24 april. De cursus is gratis. Opgeven kan via alphaonline@baptistenkw.nl. Meer informatie bij Edwin Vianen, tel. 06-18758155.