Afbeelding
Foto: Shutterstock

Huis van de Buurt

Dienstencentrum de Zwanenburg, Zwanenburgstraat 62.


Woensdag 17 februari tot en met 2 maart geen activiteiten van de AOBK. Het Welzijnskwartier is beperkt open.

www.aobk.nl


Webinarserie 'Connect met                je puber'

cjg n Het Centrum voor Jeugd en Gezin houdt speciaal voor de ouders van pubers een gratis webinarserie ‘Connect met je puber’ over verschillende thema’s rondom het opvoeden van pubers. Je kunt je voor alle webinars aanmelden, maar ook alleen voor de webinar van jouw keuze.


Tijdens de webinars krijg je meer informatie en handvatten op verschillende thema’s die spelen in deze leeftijdsfase:

Webinar Praten met je puber – maandag 1 maart; Webinar Gezonder leven in coronatijden – maandag 8 maart; Webinar Je puber online – dinsdag 16 maart; Webinar Je kind en alcohol en drugs – donderdag 25 maart.

De webinars zijn van 20.00 tot 21.00 uur. Meer informatie en aanmelden via www.cjgcursus.nl


Spreekuur burgemeester

digitaal n Vanwege de verscherpte coronamaatregelen is het spreekuur van burgemeester Cornelis Visser niet op locatie, maar via Whatsapp, videobellen of Facetime.

Ook is besloten de vaste inloopspreekuren van de wijkregisseurs en wijkagenten voorlopig niet te hervatten. Contact met uw wijkregisseur kan telefonisch of via mail.

Katwijk Noord en Valkenburg: Richard Onstenk, 071 4065975, r.onstenk@katwijk.nl; Katwijk aan den Rijn en Rijnsburg: Ton den Butter, 071 4065973, t.denbutter@katwijk.nl; Katwijk aan Zee: André Veenstra, 071 4065974, a.veenstra@katwijk.nl

Wil u contact met een wijkagent, dan kunt u daarvoor 0900 8844 bellen. U kunt ook online een contactformulier invullen voor uw wijkagent via www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten