Wie maakt de mooiste sneeuwpop?

winter n Drie weken geleden gaf de winter al een vluchtig plaagstootje, maar nu is het echt raak. Bijna heel Nederland ligt onder een wit deken en volgens het KNMI duurt dit nog zeker de hele week.

Een perfecte gelegenheid om fraaie plaatjes te schieten van sneeuwpracht en sneeuwpret. In de krant van komende woensdag nemen we graag een aantal van uw mooiste foto’s mee.

Wie kan de mooiste (corona)sneeuwpop bouwen? Maak hier een foto van en stuur hem naar: redactie@katwijkspeciaal.nl. De mooiste inzendingen uit de regio verdienen een i-phone of een ski- of snowboardles bij Ski-centrum Sassenheim.

Mail ze uiterlijk zondag 14 februari, dan kan de foto misschien nog mee in de krant van komende dinsdag. Vermeld in de mail waar en wanneer de foto is genomen, en wie de fotograaf is.

Let op: als er personen herkenbaar op de foto staan, moeten die wel toestemming hebben gegeven voor publicatie in de krant.


Telefonische hulp bij digitale problemen

bibliotheek n De digitale spreekuren kunnen momenteel in het digiTaalhuis van Bibliotheek Katwijk niet doorgaan.

Wie digitale problemen heeft, kan van maandag tot en met donderdag mailen naar Monique Kromhout (mkromhout@bibliotheekkatwijk.nl) of bellen naar: 071-2074171 of 06-53588720.

De vragen worden doorgespeeld naar de vrijwilligers die in normale omstandigheden de digitale spreekuren in de bibliotheek houden. Zij nemen contact op met de vraagsteller en proberen de vragen of problemen telefonisch af te handelen.