Afbeelding
Foto: pr

Ralf Boland weer lijsttrekker D66

Kandidaten n D66 Katwijk heeft vorige week de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. ‘De lijst is een mooie samenstelling van talent, ervaring en expertise’, aldus voorzitter Carina Bos. 

Ralf Boland is net als vier jaar geleden verkozen tot lijsttrekker. Hij zit sinds 2014 voor D66 in de gemeenteraad van Katwijk. 

Hoogste binnenkomer is Carin Tawfik. Zij is sinds mei 2020 burgerraadslid. Op nummer 3 staat Bert Tibben. Hij is sinds september 2018 burgerraadslid en houdt zich onder andere bezig met woningbouw, ruimtelijke ordening en mobiliteit. Op plek 4 staat Loek van Driel, die zich inzet voor een duurzamere gemeente als Energie Ambassadeur en Energie Coach. Ook heeft hij in Katwijk een energie coöperatie opgericht. Plek 5 is voor Alma Bouwels-Kordic. Zij was in het verleden burgerraadslid voor D66 in Katwijk waar ze zich bezighield met het sociaal domein. Lijstduwers zijn onder andere Hessel Mooiman en Danae Bach. Zij is met haar 17 jaar het jongste lid dat op de kandidatenlijst staat. | Foto: pr.