Afbeelding
Foto: pr

Nieuws van Valkenburgs Pontje

Attentie n Wilt u er rekening mee houden dat het Pontje niet vaart tijdens de kerstdagen en nieuwjaarsdag. Dan genieten namelijk ook de vrijwillige veerlieden van hun vrije dagen. Het bestuur en de vrijwilligers van het Valkenburgs Pontje wensen alle gebruikers van het Valkenburgs Pontje fijne feestdagen toe en een gezond 2022.


Love in ’t Duyfrak

Kerstavond n Vorige week vrijdag is de bus van het meest romantische tv programma ‘All You Need is Love’ gesignaleerd in ’t Duyfrak. Wie stapt er in de bus…Of woont de chauffeur van de bus in deze woonwijk? Spanning en sensatie, welke morgenavond (vanaf 20.00 rtl 4) te zien is tijdens het veel bekeken tv programma.


Openingstijden bibliotheken rond de feestdagen

De n vestigingen van Bibliotheek Katwijk zijn rond de feestdagen gewoon open op een paar momenten na. Op vrijdag 24 december sluiten de bibliotheekvestigingen om 16.00 uur. Op zaterdag 25 december (1e Kerstdag) én op zondag 26 december (2e Kerstdag) zijn alle vestigingen gesloten. Op vrijdag 31 december (Oudjaar) sluiten de bibliotheken om 16.00 uur. Zaterdag 1 januari (Nieuwjaar) blijven alle bibliotheken dicht. Vanaf maandag 3 januari kan iedereen weer terecht in de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg weer de gewone openingstijden.


Verder kan iedereen de bibliotheek (met mondkapje) bezoeken om een krantje/tijdschrift te lezen, een boek/film of game te lenen of een plek te gebruiken voor studie/werk. De Hoofdbibliotheek is op dinsdag- en donderdagavond gewoon open tot 20.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen zijn de openingstijden van Bibliotheek Rijnsburg en Valkenburg iets aangepast. Check altijd even op www.bibliotheekkatwijk.nl voor de actuele stand van zaken.


Met Living Words