Jeugddienst

Thema n Aan jou de keuze. Keuzes, dagelijks hebben we er mee te maken. Ons leven draait om keuzemogelijkheden. Wat wil je later worden? Waarop baseer je je keus voor een studierichting of beroep? Wat is daarbij doorslaggevend? Verdienen of dienen? Werkgelegenheid of leuk werk? Materialisme of idealen? Zo kan kiezen voor idealen: bijvoorbeeld een baan in de zorg of het onderwijs, je meer geluk geven dan een baan waarbij je denkt op je 40ste miljonair te zijn. En mag of kan je geloof (God) daarbij een rol spelen? Hoe maak je een verantwoorde keuze voor de toekomst? Zoek wat Gods bestemming is met jou leven. Wie zoekt naar Zijn leiding in het leven zal zegen ervaren. Aan jou de keuze. Dit is het thema van de jeugddienst op zondag 28 november. Spreker is de heer van Laar. De jeugddienst start om 18.30 uur in de Hervormde kerk te Valkenburg, ben jij er ook bij? Aan jou de keuze.


Spreekuren burgemeester en wijkregisseurs

info n Het wekelijkse spreekuur van de burgemeester Cornelis Visser is vanwege de geldende coronamaatregelen aangepast. Iedere bezoeker moet zich van te voren aanmelden. U kunt zich tot 12.00 uur aanmelden via www.katwijk.nl/spreekuur of bellen met (071) 406 5000. Heeft u zich aangemeld? Dan krijgt u woensdagmiddag een bericht met een tijdsindicatie waarop u uitgenodigd wordt voor het spreekuur. 


Whatsapp videobellen 

Wanneer u zich aanmeldt, kunt u ook kiezen voor de optie Whatsapp videobellen. De burgemeester neemt dan op het afgesproken tijdstip contact met u op. 


Wijkregisseurs

De gemeente Katwijk is onderverdeeld in vijf wijken. Elke wijk heeft een eigen wijkregisseur. Zij zijn het aanspreekpunt in uw wijk. Elke week hebben zij samen met een wijkagent een inloopspreekuur. De spreekuren kunt u fysiek bezoeken. 

Wilt u de wijkregisseur liever digitaal spreken, stuur hem dan een e-mail waarop hij u kan bereiken. Kijk dan op www.katwijk.nl/spreekuur welke wijkregisseur u waar en wanneer kunt vinden.


Corona demonstratie blijft rustig

Met n vuurwerk. Ongeveer 300 tot 400 demonstranten waren zaterdagavond aanwezig op de Boulevard in Katwijk voor een demonstratie tegen de coronamaatregelen. Er werd vuurwerk afgestoken, maar rellen bleven uit. De politie was wel zichtbaar en onzichtbaar aanwezig.


De groep bestond vooral uit jongeren die na de sluiting van de horeca op kwamen dagen. De gemeente liet rond 21.30 uur via Twitter weten dat de demonstranten waren vertrokken en verzocht aan de overgebleven aanwezigen dit voorbeeld te volgen. Dat gebeurde, waardoor de situatie niet uit de hand is gelopen.